Нов Ricoh мултифункционален принтер

 
 
 
 
 
 
SP 330SN
 

Компактни уреди со повеќе функции

 
 
 
 
 

ПЕЧАТИ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

СКЕНИРА

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

КОПИРА

 
 
 
 
 
 
 
 
 
M 320
 
 
А4
 
А4 формат
 
 
 
ADF
 
Автоматско преземање хартија до 35 листови
 
 
 
Двострано печатење
 
Двострано печатење
 
 
 
 
 
 

М 320

 
 
22,248 ден.
 
 
 
14,918 ден.
 
 
 
 
(Во цената не е вклучен 5% ДДВ.)
 
Попустот важи оваа есен или до потрошување на количините
 
 
 
 
 
 
 
 
LCD екран
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Скенирање на email или во папка на мрежа
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Брзина на копирање - 32 копии во минута
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Подготвен за користење 30 секунди по вклучување
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Што дополнително добивате?

 
 
 
 
 
Гратис тонер (1000 копии за 0 денари)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
12 месеци гаранција (10,000 копии)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Специјализиран сервис со брз одзив на повик (Скопје за 4 часа, 24 часа низ државата)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Оптимизација на лагер (без чекање за делови)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Бесплатна достава